Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

Ve třiceti jsem trhala blahopřání / chtěla jsem jen max dvacet/, ve čtyřiceti zářila a nyní, v padesáti tomu teprve všemu začínám přicházet na chutˇ! Takže, v pohodě, slečno!!R^V:-)

0 0
možnosti
Foto

Ty jo, takhle přemýšlet mě nenapadlo ani v padesáti, natož o deset let dřív.

Čas... Jediná spravedlivá veličina, která všem dává i bere stejně. Každý den najdeme svých 24 hodin. A jsou jen naše. Je fajn, aby to nebyla přehlídka ztraceného času, ať už je nám kolik chce.

1 0
možnosti
JL

Opravdový život končí smrtí. Pak přijde neopravdový život. ;-D;-D

1 0
možnosti

Zdaleka nekončí. Jakmile se děti dostanou do věku, kdy už nemusíte mít strach je nechat samotné doma, začíná ten pravý život.:-)

0 0
možnosti
Foto

Cha, to já začal žít až po šedesátce! Jupí!

0 0
možnosti
Foto

Kde jsou ty krásné doby, kdy jsem měl depku z toho, že už mi je čtyřicet. Tehdy jsem ovšem nevěděl, že život začíná až po padesátce...:-)

1 0
možnosti
Foto

Biologicky jsme uspořádáni na život o délce 40-45 let. Vše navíc je nepřirozené a drahé nastavování. Co jsme nestihli do té doby, je ztraceno. Neříkám přímo, že bychom my staří měli být odpraveni, ale Zeměkouli by se ulevilo.

0 0
možnosti
Foto

Neulevilo, naopak! Zjistěte si, kolik významných objevů a vynálezů udělali lidé daleko po padesátce. Např. i Sigmund Freud píše: "Teprve nyní, v mých osmdesáti letech, kdy ženské tělo přestává býti středobodem všech mých zájmů, se mohu konečně věnovati vědecké práci."

2 0
možnosti
Foto

Po ctyricitce zivot teprve zacina, to vse predtim byl jenom pruzkum R^;-D

5 0
možnosti
Foto

Život začíná až po pade!!!! :-P:-P:-P

1 0
možnosti
DV

D77a41v98i25d 44V61l68k

3. 8. 2020 10:45

Evo, já Vám někde četl , že na pornoportálech jsou absolutně nejžádanější videa s ženami ve věku 40-50 let. Zejména to stahují mladí chlapi- Mně je padesát a jsem šťastně ženat, ale kdybych nebyl, tak si hledám ženu ve věší věkové kaegorii, protože ženy po 40 jsou nejen sexy, ale i vyzrálé, vědí konečně co chtějí, mají v sobeě trochu té laskavosti vůči nám mužům a nechávají nás dýchat, takže ženská za nás chlapy, Vy jste teď v nejlepším věku!!!:-)

1 0
možnosti
DV

D17a61v29i86d 60V89l70k

3. 8. 2020 10:46

pardon "Vaší";-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 46,84
  • Průměrná čtenost 2491x
Jsem: realistický snílek, šedá myš, věřící bez víry

Nejsem: tolerantní manželka, zachránce večírků, dokonalá matka

Seznam rubrik