Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J89i42ř31í 66K62i85n70d97l

24. 10. 2020 10:12

Němci- tedy Bavoří už v červnu zjistili, že covid se šíří v práci. Zejména tam, kde v hale opracuje více úředníků, tak jak je to dnes moderní. Způsobuje to zejména klimatizace. Nakažený, který nemá žádné příznaky přijde domu a nakazí rodinu. Němci zjistili, že venku se covid šíří minimálně . Proto doporučili restauracím mít před restaurací zahrádky. Pokud bylo plno, na zahrádce, tak bylo možno vstoupit do restaurace s rouškou a obsluha si vás zapsala kvůli trasování U stolu bylo možno roušku sundat . Zeťák, pracuje u německé firmy včera dostal od šéfa firmy dopis, kde na první stránce bylo dokořán otevřené okno. Pak následoval dopis, kde mu šéf -majitel firmy doporučuje pravidelně větrat a chodit často ven na procházky, aby se nenakazil covidem. Podle německých lékařů a našich, právě časté větrání doma je důležité to zabíjí covid a stejně tak důležité je chodit ven do přírody a posilovat imunitu

1 0
možnosti

Nejvíc lidí se nakazí v rodině. Ale někdo nákazu do té rodiny musel přinést, nemyslíte?

3 0
možnosti

Tak pokud se pravidelně pohybujete v místech kde je více lidí a víte že dvoumetrový odstup nebude možné dodržet tak si tu roušku prostě nasaďte, v ulicích s větším provozem to tak lidé dělají. To opatření o dvou metrech bylo zřejmě myšleno tak, aby člověk nemusel mít roušku když je např na procházce se psem někde za městem a nikde ani noha. Kvůli tomu se řvalo na jaře.

3 0
možnosti

Nosím ven teleskopickou tyč se silnou pružinou, která je v nataženém stavu dva metry dlouhá, a když se někdo podezřele přibližuje, tyčí vystřelím a odšťouchnu ho.

1 2
možnosti

Tak se na to musí, kde jste ji sehnal?

0 0
možnosti
Foto

Tak já se třeba s rouškou vůbec nezatěžuju pokud nejdu přímo do krámu, ale spousta lidí co nedočetla ty podmínky ze kterých je potřeba je nosit venku na mě koukají jako na masového vraha. Tak se na ně usměju a ve vzdálenosti dvou metrů je klidně minu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Jsem: realistický snílek, šedá myš, věřící bez víry

Nejsem: tolerantní manželka, zachránce večírků, dokonalá matka

Seznam rubrik