Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prakticky jsem se s popisovaným nesetkal a to dávám samoobslužné pokladně přednost, kdekoli ji mají. Pořád lepší než 10x ošahané zboží rukou prodavačky, která to - a spíše ji lituji - musí delat xKrát denně + případná manilupace s hotovostí. - Vrchol hygieny.

Ano, jednou jsem na radu pracovnice prodejny musel nákup rozdělit na dva. Rozhodně to ale nebylo nic hysterického, jak se autorka a někteří zde diskutující snaží vytvářet dojem.

A je mi totálně jedno, jak zaplatím. Třeba chytrýma hodinkama.

0 0
možnosti
PS

P84e74t34r 76S76k45á21c98e24l

26. 1. 2024 11:32

Váš názor, nic proti tomu. Ale jistě se rychle zařadíte do fronty dobrovolně žádající nastřelení čipu do ruky a/nebo na čelo. Abyste později nenaříkal, že jste nevěděl o jaké svinstvo se jedná, vizte že s čipem Vás a další budou ovládat jak potřebují. Mj. - nastřelení čipů je předpovězeno v Novém zákoně ve Zjevení sv.Jana, víte?

0 1
možnosti
MN

Pro pár kousků se to hodí. Pro velký nákup za 2.500 o 60 položkách už je to peklo.

Samoobslužná pokladna nesnáší, když již zakoupené zboží se snažíte na odkládacím pultu přendat do jiné tašky. Nadzvednete zboží a už řve. A když máte opravdu velký nákup, který se na výstup celý nevejde tak jste v pasti - nemůžete jen tak první plnou tašku už přendat do vozíku. Zase řve. Jedině zaplatit první část nákupu, odebrat ho a pokračovat jakoby s novým nákupem.

Samoobslužná pokladna nesnáší, když jste u nákupu dva a ve snaze vše urychlit jeden značkuje a druhý to dává do tašek. Musíte počkat až první zboží položíte na výstupní místo a pak teprve můžete brát další zboží. Jinak řve.

Samoobslužná pokladna nesnáší, když ke třem obyčejným rohlíkům přidáte do stejného sáčku tři grahamové. Natipujete na displeji první tři a pokladna čeká, že je položíte na výstup, nedovolí vám hned natipovat i ty grahamové. Jinak řve.

Jedině v hobbymarketu je to fajn, pro ten jeden sáček hmoždinek, dvě plechovky barev a tři kvítka to pasuje.

4 0
možnosti
PP

Tak zkuste scanner zboží. Leckde už to mají, je to snadné, a můžete si to dávat do tašek rovnou a už to vyndat až doma.

5 1
možnosti
PS

Dôležitá poznámka. Pokiaľ použijem ručný skener, tak je absolútne jedno koľko váži nejaký prášok do pečiva alebo buchta. Pri pokladni totiž na váhu nič nevykladám.

5 1
možnosti
Foto

Tato poznámka je důležitá jenom v případě, že je v obchodě k dispozici ruční skener. Například v okolí mého domova jsou čtyři prodejny (2x Albert, Trefa, 2x Lidl), které ruční skener nemají. Globus ho má, ale ten je o dost dál, tam jezdíme na ty velké nákupy.

1 0
možnosti
PL

Vždy když mě v supermarketu odkáží na samoobslužné pokladny odpovím, "ne děkuji, já tu nepracuji".

8 2
možnosti
MK

Je to tak, si určitě rad počkáš ve frontě, to si krásně odpočineš

3 0
možnosti
JU

J58o71s18e74f 76U18l20m91a11n

22. 1. 2024 23:57

To já znám jednu pokrokovou zemi, kde mají automatizované a elektronické naprosto všechno. Všude samý automat, scanner, kamera, detektor, rentgen,...akorát polovina z nich nefunguje.

3 0
možnosti
JB

U nás v obchodě dám svoji přepravku do vozíku nakládám a skenuju. U kasy bez vyndávání zaplatím kartou (stroj bere i hotovost) a doma donesu přepravku se zbožím z auta domů.

7 1
možnosti
JS

Při placeni na samoobslužné pokladně očekávám slevu na nákup

2 1
možnosti
JF

Já zatím v obchodech platím ještě hotovostí a tyto pokladny jsem se zatím neodvážil použít. zatím v tom výhodu nevidím no.

0 4
možnosti
JH

J43a57n 91H17u43t27a17ř

22. 1. 2024 18:37

Minimálně Albert a Kaufland mají samoobslužné pokladny, které hotovost přijímají, už jsem tam párkrát rozměňoval :)

2 0
možnosti
VF

Nevím, kde nakupujete. V obchodech Albert, Tesco, Kaufland ani Lidl se mi nikdy nic podobného nestalo - pravda - nekupuju pečivo.

Řekl bych, že tady selhali spíš zaměstnanci a zadali nesprávnou váhu u produktů. Nebo minimálně nesprávnou toleranci.

Já osobně za samoobslužné pokladny děkuju Bohu téměř denně. Necítím se jako blbec, když nestíhám nákup z rukou prodavačky nandávat do tašky tak rychle, jak by si představovala (prostor za pásem je vždycky extrémně malý), jedu svým vlastním tempem, asistenci prodavačky potřebuju málokdy...a protože platím kartou tak vím, že mi nikdy prodavačka omylem nevrátí o dvě stě méně. A nikdo se na mě nebude dívat jako na blbce, když budu chtít kilo mouky platit kartou.

Za mě to má všechny možné výhody. Pokud to ostatní nechtějí - ať stojí u pokladen s prodavačkami.

Do budoucna nás stejně z obchodů vyženou, stejně jako nás vyhnali z bank.

9 3
možnosti
ZB

A ještě výmysl zvaný drtič nákupu, kdy prodavačka naháže na pás za pokladnou křehké věci a vzápětí tam přihodí pětikilový prášek dřív, než odeberete předchozí zboží.

Navíc na skeneru člověk okamžitě vidí, kolik to zboží skutečně stojí a jak nesedí cena s tím co je na regálu, okamžitě vracím.

2 0
možnosti
Foto

A tu falešnou pětistovku jste už ohlásila? Takové drama. Život je tvrdý. Na palec u nohy žu vám také někdo šlápl?

1 1
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Jsem: realistický snílek, šedá myš, věřící bez víry

Nejsem: tolerantní manželka, zachránce večírků, dokonalá matka

Seznam rubrik